O nama

Registracija vozila DON je nastala kao zajednički projekat dvoje mladih ljudi iz Beograda. Nakon stečenog višegodišnjeg iskustva u branši i visokog obrazovanja iz oblasti menadžmenta, finansija i prava, imali su želju da implementiraju niz inovacija i znanja u ovu oblast.

Od samog osnivanja, primarni cilj i osovina razvoja kompanije je bila bazirana na pristupačnosti I povoljnostima prilikom plaćanja naših usluga koje su morale biti izuzetno visokog kvaliteta. Brzina realizacije svih predmeta je takodje bila obavezujuća komponenta našeg portofolija.

Pozicija glavne poslovne jedinice naše kompanije je izabrana nakon analize tržista gde je konstatovano da gotovo svaki građanin našeg glavnog grada koji aktivno koristi svoje putničko ili teretno vozilo, barem nekoliko puta mesečno prolazi kroz kružni tok Bogoslovija, bez obzira u kom delu Beograda živi. Iako se nalazimo na jednoj od najprometnijih lokacija u Beogradu, kompanija Registracija vozila DON poseduje dovoljno prostora za parkiranje svih vozila naših klijenata.

Zašto smo drugačiji?

Registracija vozila DON Vam stoji na raspolaganju za:

 • Tehnički pregled na nekoliko linija.
 • Izdavanje polise osiguranja od autoodgovornosti.
 • Direktno kod nas preuzimate registracionu nalepnicu.
 • Sve administrativne poslove bez obaveze ličnog odlaska u SUP.
 • Kompletan prenos vlasništva vozila (preko nas možete platiti porez za većinu opština u Srbiji)
 • Kupoprodajne ugovore
 • Pripremu kompletne dokumentacije
 • Izdavanje zelenog kartona
 • Izdavanje dodatnih osiguranja ( pomoć na putu, osiguravanje stakala, osiguranje putnika… )
 • Podrška oko kasko osiguranja
 • Transport ili prevoženje vozila na tehnički pregled.
 • Pomoć prilikom uvoza, carinjenja i prilikom prve registracije vozila.

Misija naše kompanije je da pružimo klijentima gotovo sve usluge u oblasti registracije vozila.

Težimo da uspostavimo evropske standarde poslovanja u ovoj oblasti, počev od pružanja usluga na najvišem nivou do kontinuiranog razvoja I praćenja trendova u branši.

Orijentisani smo da kroz neprestavno unapređivanje I plansko proširivanje asortimana usluga, opravdamo očekivanja naših klijenata.

Naša želja je da se klijenti, bilo da su fizička ili pravna lica, mogu osloniti na našu podršku I pouzdanu uslugu prilikom svake registracije vozila I tehničkog pregleda, odnosno bilo koje druge usluge iz naše ponude.

Benefiti svih zaposlenih u kompaniji, njihovo usavršavanje i razvoj, od izuzetnog su značaja menadžmentu kompanije koja iz tog razloga ima stalno raspisan konkurs za sve ambiciozne i odgovorne kandidate koji sebe pronalaze u ovom poslu. Smatramo da su zaposleni glavni nosioci uspešnog poslovanja I svesni smo da je njihovo usavršavanje bitno zarad permanentnog usavršavanja pruženih usluga I celokupnog prosperiteta kompanije.

Naša vizija je da budemo sinonim za preduzeće koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti registracije vozila, tehničkog pregleda i prenosa vlasništva, tako i u oblasti marketinga koja, ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih i predviđa i kreira. Da se afirmišemo kao sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi.

Cilj nam je da kao obrazovan, složan i posvećen tim, u kontinuitetu pružamo pravu administrativnu I tehničku podršku za vozila naših klijenata i efikasno rešimo sve njihove predmete.

Pozovite nas